Bli medlem

BLI MEDLEM

Medlemskap kostar 100 kronor per läsår (1 augusti t.o.m. 31 juli följande år). Som medlem stödjer du föreningens arbete och får fritt inträde till alla våra konserter. Studenter och pensionärer är befriade från medlemsavgift. Skicka in din anmälan med formuläret nedan så får du en faktura på medlemsavgiften till din e-postadress eller, om du så vill, till din brevlåda.

ANMÄLAN

NY MEDLEM

 
 
Student
Pensionär
Inget av ovanstående
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
 

När du anmäler dig som ny medlem skickas meddelandet direkt till vårt medlemsregister som sköts av 


Adane Ekonomi & Promotion AB

Kontaktperson: Ann-Charlotte Englund (redovisningskonsult)

som är personuppgiftsbiträde

åt Föreningen Nymus


Vi samlar in namn, födelseår, mobilnummer, e-post och bostadsort, samt om du är student/pensionär eller inte. Fler uppgifter än så finner vi onödiga. Endast om en affärsliknande situation uppstår mellan en medlem och föreningen behövs hela personnumret.


Det är bra att känna till att föreningen söker bidrag för sin verksamhet. Vissa bidrag är medlemsantalsgrundade och då blir medlemslistan en allmän handling. 


Du kan när som helst begära utdrag ur medlemsregistret vilka uppgifter vi har registrerat på dig, personligen. Det gör du genom att klicka på knappen "begär registrerade personuppgifter" här nedan, så kopplas du till din e-post. Beskriv ditt ärende.


Du kan när som helst gå ur föreningen. Vi ser då gärna att du meddelar oss skriftligen (blankett hittar du via knappen "Begär utträde" nedan och ber att få dina uppgifter raderade från medlemslistan i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR), vilken gäller sedan 2018-05-25.


Den som har haft en affärssituation med föreningen, så att faktura har skickats för arvode eller liknande, ska vara medveten om att personuppgifterna måste vara kvar, eftersom föreningen är skyldig att följa bokföringslagen.